Campingplassen

Hos oss kan du sovne til elvesus og våkne til fuglekvitter. Vi har god plass til campingvogner og bobiler på campingplassen.

Vi har resepsjon med kiosk der vi selger litt matvarer, men er ingen dagligvarebutikk. Nærmeste matbutikk ligger på Dovre, ca 11 km unna. På Dovre holder også Jetta Kafeteria til, som selger middag og andre måltider. Dovreskogen Gjestegård befinner seg i gangavstand fra campingen.

Priser 

Bobiler/campingvogner/telt pr døgn inkl. strøm: kr 300
Telt uten strøm: kr 200/300

 
 
 
 

Aktivitetsområdet

Vi har sandvollyballbane med internasjonale mål. Denne kan brukes til turneringer og kan leies av foreninger, idrettslag og privat. Vi leier også ut til bedrifter. Vi har ni-hulls minigolfbane, som er like populær blant barn som voksne. For de yngste har vi en innholdsrik lekeplass. På lekeplassen har vi stor sandkasse, sklie og husker for mindre barn, samt en del spill som ringspill og ballspill. Campingplassen ligger tett inntil en stor fotballbane.

Åpningstider på aktivitetsområdet er 09.00–22.00.

 
Vollheim camping har idyllisk beliggenhet like ved Lågen. Selv om vi ligger nær E6, er vi skjermet fra trafikkstøy.

Vollheim camping har idyllisk beliggenhet like ved Lågen. Selv om vi ligger nær E6, er vi skjermet fra trafikkstøy.

Velkommen til oss!

Velkommen til oss!

 

Sanitæranlegget

På campingplassen er det et moderne sanitærbygg. Her er det også eget barnebad, nøkkel fås ved henvendelse i kiosk/resepsjon. I den ene enden av sanitærbygget er det et stort kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr og mikrobølgeovn, som er til fri benyttelse. Her er det ca. 25 sitteplasser, så hvis det er dårlig vær, er det mulig å sitte inne og spise. Gjestekjøkkenet har åpningstid fra Kl:07.00 - 23.00

I kjelleren på sanitærbygget er det en hyggelig peisstue med TV, som er åpen for alle våre gjester.